Lemn

Afisez toate cele 5 rezultate

Circuit format din 68 de elemente: locomotiva cu 2 vagoane, cladiri, sine, pod, masini, indicatoare, figurine, copaci, animale s.a. Locomotiva este electrica, ruleaza inainte si inapoi, alimentata de o baterie AAA. Magnetii puternici permit conectarea usoara a vagoanelor.
187,00 lei TVA inclus
Hai sa mergem la pescuit! Setul include un iaz complet aprovizionat, o tija de pescuit extensibila cu capat magnetic si 8 animale magnetice. Lungimea tijei poate fi ajustata pentru a se potrivi diferitelor niveluri de joc. Copiii pot afla despre ecosisteme si isi pot dezvolta abilitatile motrice fine.
99,00 lei TVA inclus
On Sale
Sale!
%
Sale
20
Salvezi 28 lei
28lei
20%
28
lei
Acest joc de construit magnetic Designer Magblocs il incurajeaza pe micutul tau sa se miste cu atentie, sa gandeasca critic si sa joace imaginativ, toate acestea in timp ce savureaza un mod distractiv de a invata!
111,21 lei TVA inclus
Acest joc de construit magnetic Galaxy Magblocs il incurajeaza pe micutul tau sa se miste cu atentie, sa gandeasca critic si sa joace imaginativ, toate acestea in timp ce savureaza un mod distractiv de a invata!
169,00 lei TVA inclus
Jocul este acoperit cu geam de plastic, copii trebuind sa-si foloseasca dexteritatea pentru a plimba perlele in anumite zone. Scopul jocului este ca bilele sa fie plimbate prin labirint …
28,00 lei TVA inclus

Cerere oferta / Publicare in SEAP