Achizitii SEAP / SICAP pentru produse magnetice si magneti

Toate produsele Arca Hobber SRL sunt disponibile si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) / SICAP (“Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice”).

Ne mandrim ca suntem inregistrati si in SEAP / SICAP. Orice produs magnetic sau nemagnetic din magazinul on-line doriti sa procurati, acesta este disponibil si prin platforma SEAP de achizitii publice sau licitatii electronice. Trebuie doar sa discutam inainte ca sa intelegem/recomandam produsele magnetice sau solutia magnetica cea mai buna si sa aflam cantitatea de magneti (magneti neodim, magneti ferita, folie magnetica, banda magnetica, magneti si articole pentru birou sau scoala, magneti industriali, dispozitive magnetice) dorita.

Din momentul in care am inteles care este lista cu produse dorite ne ocupam sa le incarcam in sistemul de achizitii publice. Urmatorul pas este sa le puteti identifica in sistem si achizitiona in conditiile propuse.

Cine cumpara prin SEAP / SICAP?

Ne mandrim cu clientii nostri care fac achiziti SEAP / SICAP din urmatoarele categorii:

  • institutie publica: primarie, prefectura, regie autonoma;
  • educational: gradinita, scoala, liceu, facultate/universitate, muzee de stiinta;
  • cultural: teatru, opera, opereta, teatru de copii, muzee de arta, expozitii de arta;
  • unitate militara;
  • alta forma de companie detinuta de stat;
  • companii private care doresc transparenta si o oferta corecta prin sistemul de achizitii publice.

Daca participati in licitatii unde aveti nevoie de transparenta in achizitiile publice personalul nostru va poate ajuta. Colaboram cu clientii pentru identificarea produselor magnetice care va intereseaza in SEAP / SICAP sau le putem incarca special pentru Dvs.

Mai mult, pentru astfel de achizitii prin SEAP am deschis si cont in Trezorerie.

Intrebari si informatii despre achizitii SEAP / SICAP

Pentru orice intrebari referitoare la achizitii de magneti si produse magnetice prin SEAP / SICAP  va rugam sa contactati un reprezentat al Arca Hobber SRL. Info contact la office (at) supermangeti.ro sau telefon 0040 762 749 009 sau in pagina de contact. Vom gasi impreuna solutia cea mai atractiva. Procesul de achizitie va fi realizat in conditii competitive de pret.

Mai multe informatii despre organizarea licitatiilor publice si achizitii SEAP / SICAP aici.