Elastan

Afisez toate cele 4 rezultate

Suport pentru spate, lombari si umeri, cu 68 magneti terapeutici permanenti si 5 zone cu turmalina. Acesta ofera sprijin pentru umeri, spate, talie si abdomen persoanelor care sufera de dureri de spate, dureri musculare, leziuni musculare, s.a. Poate fi purtat acasa, dar este confortabil chiar si in timpul unei sedinte la birou.
139,00 lei TVA inclus
Centura ingusta pentru lombari cu 20 magneti terapeutici permanenti si 2 zone cu turmalina. Acesta ofera sprijin lombar si abdominal persoanelor care sufera de dureri de spate, dureri musculare, leziuni musculare, s.a. Poate fi purtata acasa, dar este confortabila chiar si in timpul unei sedinte la birou.
95,70 lei TVA inclus
Centura lata pentru spate-lombari cu 20 magneti terapeutici permanenti si o zona cu turmalina. Acesta ofera sprijin lombar si abdominal persoanelor care sufera de dureri de spate, dureri musculare, leziuni musculare, s.a. Poate fi purtata acasa, dar este confortabila chiar si in timpul unei sedinte la birou.
92,40 lei TVA inclus
Centura elastica lata pentru spate-lombari cu 20 magneti terapeutici permanenti, fara turmalina. Acesta ofera sprijin lombar si abdominal persoanelor care sufera de dureri de spate, dureri musculare, leziuni musculare, s.a. Poate fi purtata acasa, dar este confortabila chiar si in timpul unei sedinte la birou.
80,29 lei TVA inclus

Cerere oferta / Publicare in SEAP