10 mm

Afisez toate cele 5 rezultate

Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 50 x 40 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
79,23 lei TVA inclus
On Sale
Sale!
%
Sale
35
Salvezi 9 lei
9lei
35%
9
lei
Stoc epuizat
Pretinde ca esti stilist cu acest set distractiv “Doodle Magnetic”. Muta praful magnetic cu o bagheta pentru a-i crea caricaturei un par uimitor, barba stufoasa si sprancene hazlii!
25,00 lei 16,25 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 100 x 15 x 10 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
82,18 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 180 x 20 x 10 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
117,00 lei TVA inclus
Razuieste incet blocul cu o lama metalica pentru a produce scantei intr-o gramada mica de fan, frunze sau hartie. Poate fi folosit pe ploaie si zapada spre deosebire de brichete, chibrituri care sunt usor limitate de conditiile severe de mediu, cum ar fi umiditatea, vantul, presiunea aerului s.a.

114,55 lei TVA inclus

Cerere oferta / Publicare in SEAP