AlNiCo (Aluminiu, Nichel, Cobalt)

Afisez toate cele 13 rezultate

Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 50 x 38 mm si este vopsit in rosu – albastru. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul albastru.
39,70 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 50 x 40 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
79,23 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 70 x 50 mm si este vopsit in rosu – albastru. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul albastru.
63,00 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 80 x 60 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
99,70 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil potcoava sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 100 x 63 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
114,76 lei TVA inclus
Acest magnet potcoava are capetele apropiate la o distanta de doar 7 mm intre poli. Magnetul potcoava AlNiCo are dimensiuni generale de 100 x 63 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
109,59 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 50 x 9 x 5 mm si este vopsit in rosu – albastru. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul albastru.
33,40 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 60 x 10 x 5 mm si este vopsit in rosu – albastru. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul albastru.
36,83 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 60 x 15 x 6 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
48,22 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 70 x 12 x 6 mm si este vopsit in rosu – albastru. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul albastru.
47,00 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 100 x 15 x 10 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
82,18 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are dimensiuni generale de 180 x 20 x 10 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
117,00 lei TVA inclus
Acesti magneti clasici in stil bara sunt des intalniti in experimente scolare. Magnetul bara AlNiCo are diametrul de 12 mm, cu inaltimea de 150 mm si este vopsit in rosu – verde. Polul nord este situat la capatul rosu, iar polul sud la capatul verde.
95,88 lei TVA inclus

Cerere oferta / Publicare in SEAP