Livrare & Retur

LIVRARE

Toate produsele noastre sunt verificate (cantitativ si calitativ) si impachetate corespunzator inaintea expedierii. Produsele magnetice sunt protejate in mod suplimentar prin ambalarea in folie cu bule, carton sau alte mijloace de diminuare a campului magnetic in timpul transportului.

Comanda minima este de 35 de RON.

Livrarea se face prin FAN COURIER si numai pe teritoriul Romaniei. Comenzile se expediaza in maxim 1-3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii de catre un operator, cu mentiunea ca doar pentru produsele care se afla in stoc. Pentru produsele care au optiunea de precomanda, timpul de livrare va fi comunicat telefonic in maxim 24 h de la plasarea comenzii.

Costul livrarii este astfel:
– 17 RON pentru livrare de luni pana vineri, in aria de acoperire FAN COURIER.
– 25 RON pentru livrare expres sambata, in aria de acoperire FAN COURIER, dar doar pentru comenzile plasate in timpul programului de lucru (luni-vineri, orele 09-18).
De exemplu, daca plasati sambata comanda cu livrare tot sambata, livrarea din pacate nu se va putea face.
– in afara ariei de acoperire FAN COURIER se percepe o taxa, stabilita de curier (0.95 lei/km), in functie de km suplimentari pana la destinatie. Aceasta taxa vi se va comunica ulterior plasarii comenzii – in situatia in care localitatea de destinatie este in afara ariei de acoperire Fan Courier.
* Comanda poate fi ridicata si personal din magazinul din Bucuresti (Sos. Berceni nr. 104, cladirea ICPET, camera 17, peste drum de statia de metrou Dimitrie Leonida), in timpul programului de lucru (luni-vineri, orele 09-18).

Echipa supermagneti.ro isi declina responsabilitatea in cazul intarzierilor datorate conditiilor meteo, calamitatilor naturale, actelor de terorism sau firmei de curierat.

La primire, te rugam sa verifici integritatea coletului si daca exista urme de lovire sau deteriorare iti recomandam sa-l refuzi.

PLATA

Plata produselor se poate face:
– in avans in contul firmei – transfer bancar/ordin de plata;
– online pe site cu cardul de credit/debit (plati procesate de EuPlatesc.ro);
– ramburs la primirea coletului;
* Pentru produsele selectate cu ridicare din magazin, plata se poate fizic: cash sau card.

RETUR

Vrem sa fii multumit de produsele cumparate de la supermagneti.ro si speram ca acestea sa raspunda cerintelor tale! In cazul in care totusi ai nemultumiri legate de articolele cumparate, le poti returna catre noi.

Legislatia in vigoare prevede urmatoarele: “Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. Arca Hobber S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.”.

Asadar, anunta-ne despre intentia de retur a produselor in maxim 14 zile de la data primirii coletului. Pentru a returna un produs, te rugam sa descarci formularul de retur si sa-l trimiti completat impreuna cu produsul la adresa mentionata in formular.

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in conditii de siguranta (ex. in plicuri antisoc), functionale si in aceeasi stare in care ti-au fost expediate.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Iti vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 5 zile de la data expedierii produsului returnat catre noi. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate in intregime de Clientul care solicita returul.

Denuntarea unilaterala a contractului va fi aplicabila numai clientilor persoane fizice, in conformitate cu prevederile legii.

1